pondelok, augusta 21, 2006

In Shala(t) Veritas

sme trosku rozmarni...

...Jaaaj a kedze Danka nenapisala, tak momentalne sa nachadzame v Tabrize, 700 km of Tehranu, kde sme prisli vcera rano a po relaxacii, bazarovani a piti ovocnych stiav by sme mali zajtra v noci pokracovat naspat do Jerevanu.

Takze ako mily vravi - sme plne zamestnani nic nerobenim v Tabrize. Trosku sme si potrebovali oddychnut. Videli sme zase peknu mesitu, dalsie desiatky ludi na nas pokrikuju "Odlkial ste", skupinka malych dievcat asi hra Vadi - nevadi, lebo na striedacku chodia a za chichotu ostatnych sa pytaju frazy z anglickej ucebnice. Ale su mili, len tak nas odvedu k chlebarni (chlieb je tu dobry ale nepredavaju ho len tak, dobre ukryte predajne sa daju vypozorovat dlhymi radmi, casto oddelene muzi od zien) a nas pustia dopredu k prvym prave dopecenym chlebom. Pri hladani i-kaviarne nas v obchode pohostia super-sladkym pecivom a cajom, len tak - ze sme tam dosli. A vobec.
Az na to, ze namaju kavu a ta satka ma fakt otravuje.
Trosku ich este ucime respektovat prechody pre chodcov, dufame, ze to bude bez zjavnej ujmy....

Presli sme aj bazarom, co je vraj najvacsi na svete - niekde medzi 3,2 a 32 km (udaje sa rozchadzaju:-))) Tam podla mileho si zeny vyberaju rozne odtiene ciernej na chauder.
Tak len tak

2 Comments:

Anonymous Anonymný said...

To mi nerobte, par dni ani tuk a teraz tolko citania? a ja sa musim ucit doprevne predpisy na vodicak na motorku a necitat vase dovolenkove, bezstarostne a fakt nudne zapisky :)))

To tu sa deju veci: fico bol v iraku a mal cely cas nasebe krasne maskace, v pesti zabila burka kopec ludi a Ruska mafia hrozi Madone unosom! :)

A na zaver citát iba pre vas: "V Iráne vešajú a my sa stále sťažujeme" (L+S)

22 augusta, 2006 02:09  
Anonymous Anonymný said...

Ahojte farsovia!
Neozyvame sa, lebo iba Vy mate novinky a zazitky z ciest. U nas doma je to podovolenkova kazdodenna pracovná "nuda". Aj s tym kopcom prace, co ta po kazdej dovolenke caka dorobit ako trest za tvoju nepritomnost. Aspon cez vikend je trochu spestrenia chalupou. Noveho nemame nic. Akurat dnes o 13:40 odchadza Miko s Erikou do Turecka. Vratia sa okolo 15.9. Mama rano odcestovala do B. Bystrice. Na buduci tyzden by sme chceli este dovolenku - su tam 2 dni statnych sviatkov, takze za 3 dni dovolenky bude v kuse 9 dni volna - samozrejme na chalupe. Musim o. i. doriesit osadenie novych krbovych kachiel na verandu. Ale zoberieme si aj notebook, aby sme mohli citat Vas blog. A snad Vam aj odpiseme.
Vsetci Vas z domu pozdravujeme.
daddy

22 augusta, 2006 10:44  

Zverejnenie komentára

<< Home